Om os

Vi har fokus på økologi og bæredygtighed. Ja det er faktisk det vi brænder for. Vi tilbyder et bredt udvalg af makeup, hårprodukter, babypleje, hudpleje og andre økologiske og bæredygtige produkter.

Hos os får du får skønne produkter med omtanke. Og så sparer vi dig for en lang række skadelige stoffer. 

 

Skønhedsprodukter med omtanke

Når vi indtager kemikalier i det mad vi spiser, så har vi mavesækken til at agere rensningsanlæg. Hvad mange endnu ikke ved er, at når vi smører noget på vores hud, så ryger det direkte i blodbanerne og videre til organerne. Huden er kroppens største organ, og derfor er det endnu vigtigere at vælge naturlige og økologiske makeup, baby, hår- og hudplejeprodukter til dig og dine nærmeste.

 

Mere end bare økologisk

Skønhedsprodukter kan være et mareridt at finde rundt i. Mange kvinder tror virkelig på, at den makeup eller hudpleje de bruger, er sund og naturlig, og ja måske endda økologisk. Kigger man på produktet, ja så står der godt nok økologisk på forsiden. Men vender man produktet om og læser ingredienslisten, så er der ikke mange økologiske ingredienser i. Der er typisk en lille stjerne ved en enkelt eller to af ingredienserne. En lille stjerne betyder, at den pågældende ingrediens er økologisk, men samtidig at alle de andre ingredienser uden en stjerne, ikke er det.

Folk bliver så overrasket og skuffet over, at stå med sådan et produkt og have købt det i den bedste tro. Et produkt kan indeholde helt ned til 10% økologi og må stadig kalde det økologisk!!. Et grønt produkt, kan indeholde helt ned til 3% økologi. Det er slet ikke nok for os.

 

Derfor ECO&CO

Vi vil lave en webshop i konstant udvikling, hvor alle produkterne er checket for forbrugeren på baggrund af en liste med ingredienser som vi ikke synes hører hjemme i skønhedsprodukter, og som du derfor ikke vil finde i produkter på vores webshop.

Hos os er alle vores produkter f.eks. naturlige, økologiske, bæredygtige, veganske og dermed fri for mange dårlige ingredienser.

Vores mission er, at prøve at gøre denne jungle af skønhedsprodukter gennemsigtig for forbrugeren.

 

Bag ECO&CO står Karina Eugenie Petersen og Lars Friis. Karina er uddannet frisør og makeup artist, og har igennem mange år haft økologiske og bæredygtige skønhedsprodukter som sit mantra. Lars er forretningsudvikler med en solid digital erfaring, deler mantraet om økologiske og bæredygtige skønhedsprodukter, og sørger for den gode kundeoplevelse på ECO&CO.dk

Velkommen til vores verden!!