Føler mig som lykkens gudinde i dag - en skøn følelse, vores formiddag er nemlig gået med at trække alle de heldige vinderne af vores konkurrence fra Sundlivsstils messen. Vi havde en fantastisk Sund livsstilsmesse 27.-29. september i Øksnehallen, med besøg af en masse skønne mennesker som har samme interesse som os nemlig sund, naturlige, økologiske og lækre pleje- og skønhedsprodukter.

 

Messens favoritter

Blandt favoritterne var Pandoo bambus rondeller er en erstatnings for vat rondeller, Pandoo bambus rondeller kan vaskes og genbruges og det er jo godt for miljøet og så er de bare lige lidt luksus i hverdagen for dig. Så var der gang i Schmidts aluminiums fri deodoranter til en rigtig god messe pris. Og ja så fik jeg lov at lægge NVEY ECO Fluid Foundation og andre plejende og nærende makeup produkter på rigtig mange kvinder der lagde ansigt til 😊

 

Flere som os

Derudover fik vi mange gode snakke om ingredienser og om hvor stor en jungle ingredienser er for de fleste. Og så mødte vi ikke mindst kæmpe opbakning på at der virkelig er brug for lige VORES shop ecoogco.dk. En shop hvor vi prøver at skille os ud fra de andre ved at være meget oplysende og forklarende med hvilke ingredienser vi synes høre til i pleje- og skønheds produkter. Med vores strenge krav til ingredienslister finder og sortere vi produkterne for forbrugerne så de trygt kan handle uden selv at skulle finde rundt i hvad ingredienser der må være i produkter til dem selv og deres børn. Hos os bliver hvert et produkt checket af 2 personer for lige at være sikker på at vi er strenge og grundige nok i vores sortering af hvilke naturlige, veganske og økologiske produkter der får plads på hylden hos os.

 

Besøg af Luise

Så havde vi jo også besøg af Luise Thye Østergaard på standen alle dage hvor hun rundhåndet delte ud af hendes første bog, solgte hendes 3 andre bøger til en god messe pris og talte med om hendes egen tilgang og brug af naturlige og økologiske produkter. Hvordan hun startede med at udvælge hendes skønheds- og plejeprodukter og hvad hun gøre for at finde de reneste produkter.

 

Flot afslutning

Søndag sluttede Luise messen flot af med hendes foredrag ”detox din hud detox dine følelser” hvor hun bla. fortalte om hendes første møde med NVEY ECO makeup og og hendes nye yndlingsprodukt fra hudplejeserien CîME som er naturlig hudpleje med aktive ingredienser fra Himalaya. Luise sluttede af med at præsenterer hendes nye online forløb ”Detox dine følelser”. Kurset er spejlingsterapi, der er et selvhealingsredskab designet til at vise dig, hvordan du kan forstå de svære følelser, der fylder og spænder ben for det liv, du ønsker dig. Kurset går over 2 mdr og som du kan få for 99-,!!!!.

Med Luises ord sluttede trætte men også glade og taknemmelige en lang weekend selskab de øvrige udstillere og alle jer besøgende.

Tak til alle jer der kom forbi os. Og velkommen til vores univers på ecoogco.dk

Vinderne af konkurrencen har fået direkte besked i dag via mail - Tillykke til jer <3

TAK til alle jer der besøgte vores stand på messen.