Herunder et indlæg fra vores gæsteblogger, Luise Thye-Østergaard:


Mit første møde med Karina - Jeg var lige blevet gravid, og i den forbindelse havde jeg fået øjnene op for, at der var forskellige ting i makeup som måske ikke var så sundt for det lillefoster – og så selvfølgelig heller ikke for mig.

Men hvor skulle jeg se hen i junglen af makeup produkter, hvad skulle jeg gå efter, og hvilke producenter følte jeg, at jeg kunne have tillid til. Der gik ret lang tid med søgning, men pludselig en dag faldt jeg over ordrene ”du kan spise produkterne.”
Se det fik mig op af stolen og gjorde mig interesseret. Det var produktet Nvey Eco. Jeg fandt frem til forhandleren i Danmark, og det var Karina Petersen. Jeg fandt hendes nummer og lagde en besked. Den besked hørte Karina og fik mig kodet ind som ”Ring Nvey.”

Det hedder jeg stadig i hendes kontaktkartotek nu 7 år efter – i dag er jeg ikke bare hendes kunde til hendes fantastiske produkter som Nvey Eco og Cime, vi er også gået sammen om budskabet: ”Detox din hud – Detox dine følelser”

Det er vi, fordi så mange mennesker – og især kvinder – er i en evig søgen på det næste produkt, eller den næste service, der kan være med til at forskønne deres tilværelse. Men hvad nu hvis det produkt eller den service rent faktisk slet ikke lever op til det den lover, hvor er vi så…?


Vi ønsker at skabe gennemsigtighed i, hvor vigtigt det er, at du skal detoxe din hud og detoxe dine følelser for virkelig at forskønne din tilværelse.

 

Hvad kan du selv gøre for at detoxe din hud?

Du kan detoxe din hud ved at være opmærksom på, hvilke konsekvenser, der kan følge med, ved at bruge de forkerte produkter. Fordi bruger du produkter med kemi, talkum og silikone, så skaber du et vakum under huden der gør, at den ikke kan ånde. Hvis huden ikke kan ånde, så kan den ikke udskille affaldsstoffer, og i sidste ende, så skaber du en udtørret underhud, der i sidste ende giver dig rynker.

Men hvad kan du så gøre? Du kan vælge at bruge økologiske og naturlige produkter i såvel makeup som i dine cremer, og derigennem skaber du platformen til ”detox af din hud”.

 

Hvad kan du selv gøre for at detox dine følelser?

Du kan detoxe dine følelser ved at være opmærksom på, hvordan det at du undertrykke dine følelser. Det at undertrykke følelser kan have indflydelse på, hvordan du kan ende med at blive indebrændt. Og er du indebrændt, så brænder du ikke igennem og forskønner din tilværelse.

Men hvad kan du så gøre? Du kan starte med at blive opmærksom på dine uhensigtsmæssige reaktionsmønstre, skriv dem ned og beslut hvilke af dem, du ønsker at ændre. Når du har besluttet, hvilke du ønsker at ændre, så fortæl det til de ”involverede parter”. På den måde kan du langsomt men sikkert tage første skrid i din detox af følelserne.


Det næste skridt er at blive opmærksom på, hvordan nogle følelser dækker over andre. Hæft dig evt. ved, hvordan din vrede potentielt dækker over andre følelser i dig? Når du bliver opmærksom på det, så er anbefalingen herfra, at du langsomt men sikkert, begynder at sætte ord på den eller de følelser, som vreden dækker over. På den måde, så skaber du et åndehul til dine følelser, så du ikke brænder inde med dem og i sidste ende ”tørre ud,” i stedet skaber du platformen til ”detox af dine følelser”.


Du skal ikke tørre ud – du skal folde dig ud, du skal stråle indefra og ud - og nok kommer skønhed indefra med det kan så sandeligt påvirkes udefra og ikke mindst med alle de magiske produkter, som jeg stadigvæk nyder godt af fra Karina side www.ecoogco.dk.


Tag et blik på dig selv og et blik på hendes side og start din egen indre som ydre rejse ☺


Luise

Se mere om Luise på hendes website https://luisethye.dk